Ticketinfo


Op dit moment is onze online ticketshop gesloten.


Op deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, ter plaatse zijn ook voldoende tickets nog te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. LET OP! HOE EERDER BESTELD HOE MEER KORTING.

In onderstaande tabel vind je de verschillende tickets en bijbehorende prijzen in de voorverkoop en online terug.online voorverkoopaan de deur

Volwassene

(prijs is geldig t/m 4 juni) 

€ 14,-€ 18,-

Volwassene

(prijs vanaf 5 juni)

€ 16,-€ 18,-

Kind 6 t/m 14 jaar

€ 5,-€ 5,-

Kind t/m 5 jaar

gratisgratis

Showautoticket incl. toegang bestuurder

€ 10,-€ 10,-

Parkeerticket

€ 6,-€ 6,-

  • Kom je als bezoeker met een Oldtimer/Youngtimer? Dan kun je in de ticketshop een showautoticket bestellen voor €10,- in plaats van €24,- (€18,- entree en €6,- parking). Dit ticket geeft toegang tot het evenement voor de Oldtimer/Youngtimer en bestuurder. Met je auto heb je dan gegarandeerd een mooie plek op de showpaddocks. UPDATE: de gratis showautotickets zijn allemaal uitgegeven, het showautoticket van €10,- is nu verkrijgbaar in de ticketshop en ter plaatse. Dit geeft toegang voor de Oldtimer/Youngtimer en de bestuurder.
  • Ben je lid van een autoclub? Clubleden hebben speciale voordelen, informeer ernaar bij je club.
  • Mag ik mijn hond meenemen? Nee, dieren meenemen naar het evenement is niet toegestaan, er wordt streng op gecontroleerd. Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@402automotive.com.